A.A.F. Administraties, bedrijfs informatie

A.A.F. Administraties
A.A.F. Administraties
 
A.A.F Administraties B.V.
adres: Oude Rietmolenweg 28
postcode: 7482 NN
plaats: Haaksbergen
telefoon: 053 - 4303972
fax: 084 - 7127232
e-mail:

Bedrijfs Info pagina

A.A.F. Administraties B.V. is een administratiekantoor dat streeft naar een persoonlijke benadering van de klant op gebied van de boekhouding, loonadministratie, financieringsplannen, fiscale zaken en bedrijfsbegeleiding. Deze persoonlijke benadering is mede mogelijk doordat u bij ons kantoor te maken krijgt met een vaste contactpersoon die u daardoor optimaal kan helpen.

Een ondernemer heeft bij zijn bedrijfsvoering met tal van zaken te maken, ten eerste zijn er de werkzaamheden ten gevolge van de aard van het bedrijf zoals inkopen van goederen, produceren van produkten, verkopen van deze produkten, faktureren aan de klant en het zorgen voor een goede debiteuren bewaking.

Maar ook heeft u als ondernemer te maken met externe zaken zoals: omzetbelasting, inkomstenbelasting, lonen en loonbelasting, SV-premies, subsidies, heffingen, vergoedingen, milieulasten, financiële administratie, ect.. Om dit randgebeuren rondom het bedrijf goed te kunnen bijhouden en afwerken is het voor een bedrijf raadzaam voor deze zaken een administratiekantoor te consulteren. De ondernemer kan dan zijn kostbare tijd optimaal besteden aan de primaire bedrijfsactiviteiten.

A.A.F. Administraties B.V. is een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in het begeleiden van ondernemers bij hun administratie, waarbij gewerkt wordt tegen vaste vooraf vastgestelde prijzen.

Deze website is ontworpen door: vanwinsen, en wordt onderhouden met behulp van: CushyCMS